Administrationsfri biludlejning

Udlej dine biler nemt og administrationsfrit

Hvis du som bilforhandler eller mindre værkstedsejer har biler stående, som ikke bliver brugt lige i øjeblikket, kan det være en god investering at leje dem ud. Især fordi du nu har muligheden for at gøre det helt administrationsfrit med vores automatiserede system, der klarer det administrative arbejde for dig. Således sparer du som forhandler en masse tid, samtidig med du øger din meromsætning uden den store indsats og uden store investeringer.

Bliv godkendt som udlejer

For at kunne udleje dine biler hos os, skal du godkendes. Du indsender din ansøgning gennem vores ansøgningsformular:

Brugervenlig platform

Når du udlejer gennem vores platform, sørger systemet selv via nem-id for kontraktdannelse, fakturaer, opkrævning af betaling for ubetalte regninger, gebyrer og eventuelle p- og fartbøder. Det eneste du skal tænke på som udlejer er at oprette en bruger, så du kan offentliggøre de biler på portalen, som du ønsker at udleje. Det er nemt at tilføje biler, dertilhørende billeder og oplysninger, ligesom det er nemt at redigere i. Lige så nemt er det også, hvis der er behov for at ændre lejeaftalen, hvis en lejer f.eks. ønsker at opgradere den udlejede bil til en større. 

På din profil har du det fulde overblik over:

  • De biler, du har udlejet 
  • Alle administrative processer 
  • Alle lejekontrakter, du har indgået 
  • Dine og dine lejeres kontaktinformationer 

Du kan logge på både fra din computer tablet eller smartphone. 

Afprøv systemet allerede i dag 

Du kan helt uforpligtende afprøve platformen, inden du takker endeligt ja til at blive udlejer gennem Bilja. Du kan med et offentligt demo-login undersøge portalen og selv få en fornemmelse af, hvordan de forskellige funktioner virker. Hvis du er gerne vil have et privat demo-login er det også muligt, så skal du blot kontakte os først. Når du skal logge ind, skal du ind på www.app.bilja.dk og indtaste brugernavn og password. 

Brugernavn: demo
Password: 123demo123 

Tag et uforpligtende kig inde på portalen og opdag, hvor enkelt systemet er.

Menu Luk